Четвъртък 28, Март 2024г.

Изпращане на ВИПУСК 2019

За учениците и учителите от СУ „Васил Кънчов” 15. май бе ден, посветен на зрелостниците от випуск 2019. Денят бе изпълнен с много ведро настроение и с много усмивки, но имаше и лек привкус на тъга. Преди четири години училището отвори врати пред едни плахи и неуверени хлапета. За времето, прекарано тук, те укрепнаха и възмъжаха и днес тръгват по пътя на живота с гордо вдигната глава, уверени в своите възможности, окрилени от мечтите си. А училището остава като осиротяло – всяко кътче от него ще запази завинаги множество красиви мигове, много неповторими спомени.

По случай последния им ден в училище за абитуриентите бе подготвено празненство с много музика, песни и изненади. Приветствия към дванадесетокласниците прочетоха директорът на училището, г-н Марков и г-жа Стела Димитрова – директор на Отдел „Образование и култура” в Община Враца, а отговорът на абитуриентката Виолина Гергова трогна до сълзи учителите. Като на празник, не липсваха и песни. За доброто настроение на присъстващите се погрижи вокалната група, като всяка изпълнена от тях песен носеше специално послание.

         На изпроводяк учениците от 11. клас връчиха на всеки абитуриент цвете с пожеланието да са здрави, да са с широки сърца, за да дават и да получават с пълни шепи любов и тяхна неизменна спътница в живота да бъде богинята на щастието Фортуна.

 

Сподели: